Fopha Invest i samarbete med Haninge kommun


Bakgrunden till samarbetet med Haninge kommun är att kommunen under lång tid sökt en samarbetspartner som inte enbart är intresserad av att bygga nya bostäder, utan som också vill ställa upp med ett större och långsiktigt engagemang och som delar dess vision om en kommun med idrotts- och fritidsprofil, som förenar både urbant stadsliv och tillgång till natur och skärgård. 

 

Årsta slott

Dessa mål och utmaningar stämmer in kring Årsta slott, som har potential att bli ett område med ett mycket attraktivt besöksmål och som har tillgänglighet till skärgården för både boende och allmänhet. Framtidsvisionen för Årsta slott är att ge Haningeborna och andra besökare tillgång till natur- och kulturnära rekreation med tillfällen för picknick, bad, golf eller andra fritidsaktiviteter, liksom möjlighet till övernattning.

Kontakta oss


Vare sig du representerar en kommun, är markägare eller bara känner att det här är en miljö som du vill vara med att utveckla eller bara vill bo i och kring så är du välkommen att höra av dig till oss.

info@fophainvest.com